Vezetéknélküli


Az előfizető telephelyén található számítógép, vagy számítógép hálózat részére, mikrohullámú összeköttetés segítségével (WiFi) nagysebességű adatátviteli kapcsolatot biztosítunk az Internet világháló felé. A kapcsolódáshoz telefon, ISDN vagy kábel TV nem szükséges.

Az Internet hozzáférés napi 24 órában biztosított. A WiFi eszközök legtöbbje 2.4 vagy 5,8 GHz-en kommunikál, így a szolgáltatás használatakor figyelembe kell vennünk a frekvenciaterjedés sajátosságait. Alapvetően igaz, hogy minél távolabb kerülünk a központi sugárzó egységtől (amely az adatokat továbbítja nekünk), annál rosszabb minőségű lesz a kapcsolatunk (csökkenő sebesség, elvesző adatok). A legtöbb Wi-Fi eszköz optikai rálátást igényel a megfelelő működéshez. Ennek biztosítására az előfizető bekötése csak megfelelő rádiótechnikai adottságok mellett végezhető el, melynek ellenőrzésére a szolgáltató előzetes helyszíni felmérést végez.

A helyszíni felmérést díjmentesen elvégezzük.

Az általunk ajánlott szélessávú Internet szolgáltatás, forgalomkorlátozás nélküli, 24 órás szélessávú Internet hozzáférést biztosít, valamint tartalmazza azokat a kiegészítő szolgáltatásokat (e-mail cím, WEB és FTP tárhely), amik a piacon jelenleg igénybe vehetők. A szolgáltatás fix havidíjas, átalányáras. Ez azt jelenti, hogy a megadott fix havidíjakon felül, más egyéb rejtett költség az előfizetőket nem terheli (nincs telefon előfizetési díj, nincs perc díj, nincs az adatforgalomra vonatkozó korlátozás és nincs túl-használati díj).

A szolgáltatás igénybe vehető határozatlan időtartamú szerződéssel és határozott időtartamú 1 éves szerződéssel egyaránt.

Teljeskörű információt az ÁSZF tartalmaz a díjakról és a vállalt szolgáltatások jellemzőiről .Ugrás az oldal tetejére