Hírek

 • 17Március

  Információ ügyfélszolgálati nyitvatartásról!

  Vezetőségünk által meghozott döntés értelmében, tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020.03.18-tól, átmeneti jelleggel, a személyes jelenléttel járó munkameneteket igyekszünk a továbbiakban alternatív, személyes jelenlétet nem igénylő kommunikációs csatornákon lebonyolítani.
 • 18Szeptember

  Díjfizetési kedvezmény

  Azon ügyfeleink, akik vállalják hogy az internet szolgáltatási díjakat egy évre előre kifizetik, az éves díjból egy hónapot elengedünk. Ezzel 11 havi díjért internetezhet egy évig.
 • 18Szeptember

  Hálózatsemlegesség

  Az internetet szolgáltató cégek és az NMHH között első ízben önszabályozás  keretében megvalósult az egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat, mely biztosítja az internet szolgáltató által kínált szolgáltatások összehasonlíthatóságát más szolgáltatók termékeivel.
 • 18Szeptember

  Tévézz okosan!!!

  Mint arról már korábban is folyamatosan lehet hallani, az NMHH részéről elvárás, hogy a kábelszolgáltatók negyedévente felhívják az előfizetői figyelmét arra, hogy egyes tévés tartalmak károsak lehetnek a kiskorúakra és arra, hogy a szülők milyen módszerekkel felügyelhetik kiskorú gyermekeik média fogyasztását.
Ugrás az oldal tetejére