Hírek

  • 07Március

    30 napig ingyenes az internet


    Igénybejelentés 30 nap ingyenes internetre

    501/2020.(XI.14.) Korm. rendelete szerinti

    ingyenes internet-hozzáférési szolgáltatás igénybevételére

    Kedves Ügyfelünk!

    A március 27-én hatályba lépett 501/2020. (XI.14) Kormányrendeletet változás szerint újabb 30 nappal hosszabbították meg.

    A középfokú oktatásban résztvevők 5x30 nap ingyen internet szolgáltatásra jogosultak, az általános iskolai oktatásban résztvevők 2x30 nap ingyen internet szolgáltatásra jogosultak.

    Amennyiben visszamenőleg szeretné érvényesíteni a kedvezményt, mindenképp írásban szükséges jelezni e-mailben Ügyfélszolgálatunk felé.

    Az igények 2021.04.19. napig adhatók le.

    Akik március 02-ig  beküldték az igénybejelentést március hónapra vonatkozóan, azok a március havi számlában kapták a jóváírást és automatikusan megkapják az áprilisra vonatkozót az április számlában.

    Akik március 03. - március 29. között küldték be az igénybejelentést, azok az április havi számlában kapják a jóváírást  márciusra vonatkozóan és automatikusan megkapják az áprilisra vonatkozót a májusi számlában.


    ___________________________________________________________________________________________________________


    A koronavírus- veszélyhelyzetre való tekintettel kérjük, hogy akinek módjában áll az adatlapot vagy szkennelve e-mailben az ugyfelszolgalat@techno-tel.hu e-mail címre vagy postai úton Techno-Tel Kft. 8600 Siófok, Pf. 34. címre küldje vissza. Jelen helyzetben  személyes ügyintézésre nincs lehetőség.

    Csak a hiánytalanul kitöltött és aláírt adatlapot beküldő Ügyfeleink részére tudjuk az ingyenes internet szolgáltatást biztosítani.

    Az adatlapok az beküldést követően elbírálára kerülnek.

    Beküldési határidő: 2021.04.19.

    A sikeres együttműködésben bízva!

    ____________________________________________________________________________________________________

    Igénybejelentés 30 nap ingyenes internetre

    Ugrás az oldal tetejére