internet

Tájékoztatás internet hozzáférési szolgáltatás árainak ÁFA csökkentéséről

Tájékoztatás

az internet hozzáférésiszolgáltatások ÁFÁ-jának 2018 január 1.-től 18%-ról 5 %-ra csökkentéséről

 

Az adótörvény  módosítása szerint az internet hozzáférési szolgáltatás ÁFÁ-ja 2018. január 1-től 18 %-ról 5 %-ra csökken. 

A 2018 január 1-től érvényes internet árak a honlapon megtekinthetők.

 

Hálózatsemlegesség

Az internetet szolgáltató cégek és az NMHH között első ízben önszabályozás  keretében megvalósult az egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat, mely biztosítja az internet szolgáltató által kínált szolgáltatások összehasonlíthatóságát más szolgáltatók termékeivel. A táblázat megtekinthető az alábbi linken, vagy a Letöltések menű Internet ÁSZF fül alatt.

 

Szolgáltatások fizetése csoportos beszedéssel folyószámláról

Használja ki a szolgáltatások kifizetésére a bankok által is támogatott csoportos beszedéssel történő fizetés lehetőségét!

  • Nincs késedelmes fizetésből eredő többletköltség,
  • Nincs szolgáltatás kikapcsolással járó kellemetlenség,
  • Korrekt ügyfél-szolgáltató kapcsolat kialakulását támogató megoldás.

Eco-Pakk

Eco-Pakk szolgáltatás 2009-07-01-től már nem köthető!

 

Techno-Tel Kft. kedvezményes szolgáltatási csomagot kínált azoknak az előfizetőinek, akik alacsonyabb havidíjakért szeretnének szélessávú Internet hozzáféréshez jutni. A szolgáltatási csomag neve Eco-Pakk. A csomagban az előfizető megvásárolhatta azokat a berendezéseket, melyeket a szolgáltatás igénybevételéhez szükségesek. Az Eco-Pakk szolgáltatáscsomag három elemet tartalmazott:

Kábelmodemes internet

A Techno-Tel Kft. tulajdonában vagy szerződött társszolgáltatóink kábel TV hálózatán keresztül igénybe vehető internet csomagok 1024 kbit/sec-tól pillanatnyilag 15 Mbit/sec-ig terjednek.

Az árak természetesen az igénybevett sávszélesség és a szerződés időtartama szerint változnak. Fontos, hogy az internet szolgáltatás kapcsán nincsenek „apró betűs” rejtett költségek, amiket  több szolgáltató alkalmaz. 

Vezetéknélküli internet

Az előfizető telephelyén található számítógép, vagy számítógép hálózat részére, mikrohullámú összeköttetés segítségével (WiFi) nagysebességű adatátviteli kapcsolatot biztosítunk az Internet világháló felé. A kapcsolódáshoz telefon, ISDN vagy  kábel TV nem szükséges.

Komplex csomagok

A kábel TV rendszereinkben lehetőség van kábel TV és internet szolgáltatás egyidejű igénybevételére. Ezen helyszíneken ún. komplex csomagokat ajánlunk, mely révén kedvezőbb áron juthatnak hozzá Ügyfeleink a szolgáltatáshoz. A lehetőségekről érdeklődhet Ügyfélszolgálatunkon (tel.: 06-40-200-672) vagy egyéb elérhetőségeinken.

A szolgáltatás csomagok bruttó igénybevételi díja kedvezménnyel (1 éves határozott idejű szerződéssel):

Tartalom átvétel