kábel tv

A NETEN IS KÖZLEKEDJÜNK OKOSAN!

 Díjmentes szűrőszoftverrel segítjük a gyermekek biztonságos internethasználatát

   Önnek van kisgyermeke? Ugye félti egyedül átengedni az úttesten? És az interneten mégis hagyja őt védtelenül bolyongani?

 A nyári vakáció beköszöntével több szabadidejük van a gyerekeknek – ilyenkor nemcsak a táborok, hanem a net is számtalan lehetőséget kínál a szórakozásra, a világ felfedezésére, sőt új ismeretségek szövődésére is. Az internet tehát igazi kincsesbánya.

Tévézz okosan!!!

Mint arról már korábban is folyamatosan lehet hallani, az NMHH részéről elvárás, hogy a kábelszolgáltatók negyedévente felhívják az előfizetői figyelmét arra, hogy egyes tévés tartalmak károsak lehetnek a kiskorúakra és arra, hogy a szülők milyen módszerekkel felügyelhetik kiskorú gyermekeik média fogyasztását.

A www.tevezzokosan.hu oldalon számos a témával foglakozó hír, információ áll azok rendelkezésére, akik számára fontos a gyermekük védelme a TV-ből áradó szeméttel szemben.

Néhány témakör az oldalról:

Televízió

 

Szolgáltatásunkban a család bármelyik tagja kiválaszthatja a számára érdekes hír, sport, rajzfilm, ismeretterjesztő, film, zene és egyéb csatornákat, hiszen program-csomagjaink jelenleg több mint hatvan televíziós csatornát tartalmaznak, mely kínálat folyamatosan bővül. Szolgáltatásunkban HD adások, sztereó  hanggal is élvezhetők.

Komplex csomagok

A kábel TV rendszereinkben lehetőség van kábel TV és internet szolgáltatás egyidejű igénybevételére. Ezen helyszíneken ún. komplex csomagokat ajánlunk, mely révén kedvezőbb áron juthatnak hozzá Ügyfeleink a szolgáltatáshoz. A lehetőségekről érdeklődhet Ügyfélszolgálatunkon (tel.: 06-40-200-672) vagy egyéb elérhetőségeinken.

A szolgáltatás csomagok bruttó igénybevételi díja kedvezménnyel (1 éves határozott idejű szerződéssel):

Kábel TV

Kábel TV hálózatainkon a család bármelyik tagja kiválaszthatja a számára érdekes hír, sport, rajzfilm, ismeretterjesztő, film, zene és egyéb csatornákat, hiszen program-csomagjaink jelenleg több mint hatvan televíziós csatornát tartalmaznak, mely kínálat folyamatosan bővül. Miután a csatornák egy részét továbbra is biztosítjuk analóg rendszerben is, így a régi tv készülékekkel is a megszokott módon elérheti a műsorokat.

Tartalom átvétel