televízió

Televízió

 

Szolgáltatásunkban a család bármelyik tagja kiválaszthatja a számára érdekes hír, sport, rajzfilm, ismeretterjesztő, film, zene és egyéb csatornákat, hiszen program-csomagjaink jelenleg több mint hatvan televíziós csatornát tartalmaznak, mely kínálat folyamatosan bővül. Szolgáltatásunkban HD adások, sztereó  hanggal is élvezhetők.

Szolgáltatások fizetése csoportos beszedéssel folyószámláról

Használja ki a szolgáltatások kifizetésére a bankok által is támogatott csoportos beszedéssel történő fizetés lehetőségét!

  • Nincs késedelmes fizetésből eredő többletköltség,
  • Nincs szolgáltatás kikapcsolással járó kellemetlenség,
  • Korrekt ügyfél-szolgáltató kapcsolat kialakulását támogató megoldás.

Komplex csomagok

A kábel TV rendszereinkben lehetőség van kábel TV és internet szolgáltatás egyidejű igénybevételére. Ezen helyszíneken ún. komplex csomagokat ajánlunk, mely révén kedvezőbb áron juthatnak hozzá Ügyfeleink a szolgáltatáshoz. A lehetőségekről érdeklődhet Ügyfélszolgálatunkon (tel.: 06-40-200-672) vagy egyéb elérhetőségeinken.

A szolgáltatás csomagok bruttó igénybevételi díja kedvezménnyel (1 éves határozott idejű szerződéssel):

Kábel TV

Kábel TV hálózatainkon a család bármelyik tagja kiválaszthatja a számára érdekes hír, sport, rajzfilm, ismeretterjesztő, film, zene és egyéb csatornákat, hiszen program-csomagjaink jelenleg több mint hatvan televíziós csatornát tartalmaznak, mely kínálat folyamatosan bővül. Miután a csatornák egy részét továbbra is biztosítjuk analóg rendszerben is, így a régi tv készülékekkel is a megszokott módon elérheti a műsorokat.

Tartalom átvétel