Szolgáltatási területbővülés

A korábbi siófoki kistérség területén létesített önkormányzati tulajdonú hálózat  4 településén (Nagyberény, Som, Nyim, Balatonendréd) 2018 december 01.-vel új lakossági internet, kábeltv és távbeszélő szolgáltatások indulnak a Techno-Tel Kft. közreműködésével. A hálózaton jelenleg is szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek személyes megkeresése a közeljövőben megkezdődik, a szolgáltatások folyamatos biztosítása érdekében. Munkatársaink a Polgármesteri tájékoztató szerint, felmérik a jövőbeli igényeket és részletes tájékoztatást adnak illetve a szolgáltatások biztosításához szükséges technikai eszközöket is átadják. 
A lenti linkeken  tájékoztatást adunk a szolgáltatások  egyes paraméteréről. (Átállással kapcsolatos teendők, árak, tartalom, kedvezmények stb.)
A szolgáltatások megindulását követően lehetőség lesz további ügyfél bekapcsolásokra is. Ezzel kapcsolatban a telefonos ügyfélszolgálatunk a  +36 20/30/70 388 2821 telefonszámon tud további aktuális információkat adni.

 

Kérjük az aktuális információk érdekében kisérjék figyelmmel honlapunkat, ahol folyamatosan újabb információkkal látjuk el a lakossági ügyfeleket.

CsatolmányMéret
Tájékoztató (Internet).pdf186.67 KB
Tájékoztató (TV).pdf146.77 KB
Szolgáltatási csomagok, árak és kedvezmények (WEB).pdf41.13 KB