Szolgáltatási területbővülés

A korábbi siófoki kistérség területén létesített önkormányzati tulajdonú hálózat  4 településén (Nagyberény, Som, Nyim, Balatonendréd) 2018 december 01.-vel új lakossági internet, kábeltv és távbeszélő szolgáltatások indulnak a Techno-Tel Kft. közreműködésével. A hálózaton jelenleg is szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek személyes megkeresése a közeljövőben megkezdődik, a szolgáltatások folyamatos biztosítása érdekében. Munkatársaink a Polgármesteri tájékoztató szerint, felmérik a jövőbeli igényeket és részletes tájékoztatást adnak illetve a szolgáltatások biztosításához szükséges technikai eszközöket is átadják. 
Honlapunkon és a lehetséges információs csatornákon rövidesen tájékoztatjuk a lakosságot a szolgáltatások minden egyes paraméteréről. (árak, tartalom, kedvezmények stb.)
A szolgáltatások megindulását követően lehetőség lesz további ügyfél bekapcsolásokra is. Ezzel kapcsolatban a telefonos ügyfélszolgálatunk a  +36 20/30/70 388 2821 telefonszámon tud további aktuális információkat adni.