Hot Spot

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatásával 2006-ban megvalósítottuk és üzembe helyeztük azt a hot spot lefedő hálózatot, amely Siófok  településen mind a tóparti üdülő övezetekben, mind a belváros legfrekventáltabb pontjain lehetővé teszi a szélessávú Internet használatát.

A hot spot hálózat az érintett  településen lehetőséget biztosít a szélessávú Internet használatára akár rövid időtartamú igény (pl. nyaralás) idejére.

A hot spot szolgáltatás igénybevétele a mobil telefonoknál  már elterjedt és jól bevált feltöltő kártyák vásárlásával valósítható meg. A felhasználók igényeinek figyelembe vételével lehetőség van 1 napos, 1 hetes és 1 hónapos érvényességű feltöltő kártya vásárlására.

A Hot Spot rendszer használatának kereskedelmi feltételei

A hot spot használat határozott időtartamra előre fizetett szolgáltatásként vehető igénybe, hasonlóan, mint a feltöltős mobil telefonkártyák esetében. Az előfizető vásárolhat 1 napos, 1 hetes vagy 1 hónapos használatra jogosító kártyát, ami tartalmazza a szolgáltatás használatához szükséges azonosítót és jelszót.

A szolgáltatás igénybevétele a Techno-Tel Kft. általános szerződési feltételeinek (ÁSZF) elfogadásával lehetséges.

A rendszer használatának műszaki feltételei

A rendszer használata vezeték nélküli, IEEE 802.11b szabványú csatlakozást támogató eszközök alkalmazásával lehetséges. Feltételezzük, hogy a rendszert használni szándékozók számítógépében a wi-fi eszköz megfelelően lett telepítve és az jól működik.

Ha a kártya támogatja a wi-fi hozzáférési pontok automatikus keresését, a találati listából kiválasztható és kapcsolódás kérhető az éppen elérhető hot-spot hozzáférési ponthoz.

Különleges lehetőség

A hot spot szolgáltatásunk Siófokon lehetőséget biztosít arra is, hogy az ide látogatók ingyenesen megtekintsék Siófok város hivatalos honlapját.

 

GYIK